DOMMEDAG!!!!

NÅ er det store øyeblikket her: dagen som vil sette punktum på alt, dagen hvor antallet syndere blir regnet ut, hvor det blir bestemt hvem som går opp, hvem som går ned, og hvem som bare blir slukt inn i det store, mørke intet...Ja dere, jeg snakker om:

DOMMEDAG

050922nukebody

For alle dere som har fulgt med i nyhetsbilde de siste dagene, så har forskerne i dag på CERN-laboratoriumet - På grensen mellom Sveits og Frankrike - påbegynt forsøket som kort fortalt går ut på å gjenskape Big Bang ved å sende to protonstråler mot hverandre gjennom en 27 km lang tunnel i en sinnsykt høy hastighet (husker ikke akkurat hvor raskt det er snakk om, men er ihvertfall syyyyke tall). Enkelte forskere mener at dette kan skape et sort hull, som da vil sørge for jordas undergang. Og til de som sier at dette er et ufarlig forsøk, så sier jeg:

 "DERE VANTRO HUNDER SKAL BLI STRAFFET FOR DERES TVIL! APOKALYPSEN ER NÆR, PROFETIEN VAR SANN! NÅ ER DET ER KUN EN VEI TIL HIMMELRIKE: VED Å DRUKNE DERES FØRSTEFØDTE I VIEVANN!"

Siden dette kanskje er det aller siste jeg kan få sagt til deg (eller det siste du kommer til å se før mørket sluker oss alle), så skal du vite at jeg elsker deg!


- Han Derre Martin

P.S

De sier at selv hvis det kommer et sort hull vil det da 50 måneder før alt er borte, men hey, kaos er gøy!

P.P.S

Bruke 30 års forsking og 50 milliarder på et kollektivt selvmord? Jeg kunne gjort det waaay kjappere OG billigere, no doubt...

Én kommentar

Jonas

15.sep.2008 kl.17:44

er bra at du advarer oss da=)

Skriv en ny kommentar

Essiermet

Essiermet

4, Drammen

Ess I Ermet ble startet opp i 2004 av fire ungdommer fra Drammen. Gruppa lagde i starten en del surrelåter, men etter å ha skiftet ut noen av medlemmene i gruppa begynte de å ta musikken mer på alvor i 2007 da låta "Fever" ble en stor suksess. Låta ble radiolistet på Kanal 24 og sørget for at gruppa ble mer og mer kjent i det langstrakte land. Etter "Fever" hadde gruppa en liten periode uten noe nytt materiale, men etter noen måneder fikk de samlet seg i studio igjen og slang sammen "Har du noe å si?" og "På vei opp", to låter som også har blitt særdeles populære blant gruppas fans. Plutselig hadde Ess I Ermet en haug med spillejobber, alt fra Musikkens Dag i Oslo til Aktiv Park i Sarpsborg. Og på de jobbene som var fantes det som regel et greit stort publikum. Sommeren kom, sakte men sikkert, og gutta ville ha en syk sommerlåt til sesongen. De tok kontakt med noen venner i produsentmiljøet og fikk tak i Silje som til syvende og sist endte opp med å pryde refrengene til "Sommern er her", "Folkemusikk", "Dans til dette" og ikke minst "Dette er livet". Silje ble en del av gruppa og begynte å stille opp på konserter med gutta. Utover høsten 2007 bruker de tid i studio med låter som "Ingenting skjer", "Feel good" og jobber seg frem mot en utgivelse sommeren 2008. Sommeren 2008 kommer etter hvert og flere låter er klare til å gis ut. I mellomtiden har gutta jobbet med russelåter for busser som Cavalieri 08 (Årets livebuss 2008, Stavanger) og en singel. De har gitt ut "Folkemusikk", "Den finaste eg veit" og "Dans til dette". I tillegg har de laget en norsk versjon av Markoolios "Vi drar til fjällen" som fort kommer opp mot 1.000 nedlastinger. 16. juli går startskuddet for singelen "Dette er livet", allerede første dag kommer den opp på en 2.-plass på Rap/Hip-hop-lista og 11.-plass generelt på iTunes. Etter to uker i salg når singelen opp på 9.-plass på VG Lista Norsk Single for uke 27. I uke 29 returnerer låta til 9.-plassen. Singelen blir også radiolistet på blant andre NRK mp3 (B-lista) og Kanal 1 Drammen (A-lista).

Kategorier

Arkiv

hits